box-image

Rådgivning

Et event er mye mer enn selve arrangementsdagen. Det er mye som ligger bak og som er nødvendig for et vellykket arrangement. Viktige spørsmål stilles, slik at vi får kartlagt akkurat hva som er viktig for DITT arrangement.

 

 

 

box-image

Planlegging

Det er mange elementer som skal tas høyde for under et arrangement. Vi har lang erfaring og er opptatt av at vi får planlagt alle detaljer som er viktig for en god gjennomføring. Dette gjør også at våre kunder blir obs på hva de ønsker å ha med, og som er viktig for at arrangementet skal bli akkurat slik en har tenkt. En god planlegging gir deg fleksibilitet på selve arrangementet.

box-image

Gjennomføring

Etter en god planlegging, gjør det at selve arrangementet skal gå så sømløst som mulig. Vi er alltid tilstede med dyktige folk, som vi har samarbeidet med i flere år.

 

 

box-image

Lokasjoner og logistikk

Hvor du skal ha arrangementet ditt er kjempeviktig for et vellykket arrangement. Og når du først har valgt sted, holder vi tak i alt som har med logistikk å gjøre.

box-image

Påmeldingsløsninger

Trenger du å kjøre påmelding/registrering til ditt event, så har vi mange gode løsninger på dette. Våre leverandører har lang erfaring, og vi har jobbet med de i små og store prosjekter.

 

 

box-image

Tekniske løsninger

Uansett størrelse på arrangementet, så sørger vi for at det går sømløst. Vi har kontroll på alle tekniske løsninger som må være på plass for å gjennomføre et vellykket arrangement.

box-image

Foredragsholdere

Vi kan formidle foredragsholdere som passer akkurat til det du ønsker på ditt arrangement. Vi har jobbet med mange dyktige foredragsholdere, og er opptatt av at de også blir kjent med akkurat hva dere ønsker med deres arrangement.

 

box-image

Konferansier

Å holde orden og ha en god flyt gjennom arrangementet er viktig. Om en trenger å leie inn eksternt eller bruker egne folk til dette, så hjelper vi til å legge opp en plan og har nøye gjennomganger i forkant slik at arrangementet oppleves profesjonelt.

box-image

Artister / underholdning

Vi har et stort nettverk og har jobbet med mange artister gjennom flere år. Vi kan hjelpe til å finne den artisten som passer perfekt til ditt arrangement.

 

 

box-image

Konferanser, kick-off, jubileum, team building

Uansett hva slags arrangement du trenger hjelp til, har vi lang erfaring og kunnskap til å skape akkurat de rammene du ønsker. Fra små samlinger til store event – vi er opptatt av detaljene som gjør at arrangementet blir slik du ønsker. Vi er opptatt av å finne ut hva som er riktig for deg, uavhengig av antall personer og sted.

box-image

Reiser for små og store firmaer

Ønsker dere å ta arrangementet til et annet sted, så er vi behjelpelig med det også. Gjennom mange år så har vi vært på mange reiser og jobbet i mange land og byer. Vi har et stort nettverk som vi samarbeider med for å skreddersy reiser til å passe til din gruppe.

 

box-image

Kveldsarrangement, sommerfester, festivaler, julebord på kantina

Det som er viktig når en skal ha et arrangement, er ikke lokasjon eller størrelse. Det er viktig å finne det arrangementet som er riktig for deg. Uansett hvilken størrelse eller ramme du har på det – vi finner løsninger som er akkurat slik du trenger.

 

 

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer