Din erfaring om de ansatte og bransjen, sammen med vår erfaring om arrangement og mennesker, vil skape en opplevelse som innfrir forventningene.

Mennesker virker best sammen og det er ikke tvil om at det finnes gode tiltak for å få dette til. Vi har gjennom flere år sett hva godt planlagte arrangementer kan gjøre for bedrifters arbeidsmiljø, motivasjon og måloppnåelse. For vi har fokus på dere. Vi vil at dere skal lykkes. Da lykkes vi.

box-image

Thomas

Thomas er sprudlende, glad i folk og veldig enkel å samarbeide med. Han elsker å skape opplevelser, og får fortsatt gåsehud av å se folk få den berømte “WOW-opplevelsen”. For å få til dette vet han at det er detaljene som teller. Dessuten er Thomas kreativ og full av gode ideer. Til sammen blir resultatet unike og innholdsrike arrangement.

Thomas legger sin ære i å skape minneverdige opplevelser for alle typer kunder, enten det dreier seg om små eller store event.

Han har 12 års erfaring som prosjektleder i bransjen, og som han pleier å si: “Når du er fra Nord-Norge, så har du vært nødt til å være prosjektleder hele livet!”.

Thomas har bakgrunn fra restaurantbransjen, og er utdannet servitør og vinkelner. Han har blant annet jobbet på Bagatelle i Oslo. Den gastronomiske kunnskapen drar kundene hans god nytte av, ved at han alltid kvalitetssikrer valg av mat og drikke.

På fritiden er han ivrig på golfbanen, med målsetting om å bli like god som Lars.

Thomas har blant annet gjennomført arrangement for bedrifter som Telia, Dipps og Ramirent.

Thomas Petter Jakobsen
Partner/prosjektleder
Tlf +47 951 60 007
Mail: thomas@leadevent.no

box-image

Lars

Lars er en godhjerta, kunnskapsrik og målbevisst fyr. Han er et oppkomme av ideer, og alltid på jakt etter å lage opplevelser som overrasker. Dessuten er han kjent for både sin tålmodighet og nøyaktighet. Lars er i tillegg en «gadget-freak» som elsker alt av duppeditter. Han har helst en finger (eller flere) med i den tekniske produksjonen, for han vet at den gjerne løfter arrangementet. En av hans store styrker er evnen til å skape godt og faglig innhold. Han har flere ganger coachet politikere, foredragsholdere og andre som skal på scenen, med stor suksess. Lars mener at det aller meste er mulig å gjennomføre, bare man planlegger godt.

Lars har 14 års erfaring fra hotell-, restaurant- og kongressbransjen, med fagbrev som både kokk og servitør. Dermed kan han kvalitetssikre mat, drikke og servering i alle ledd, ned til den minste detalj.

I tillegg har han 18 års erfaring fra eventbransjen som prosjektleder og salgssjef. Han har dessuten fungert som en naturlig rådgiver i sine kollegers prosjekter, som den «kreative sjelen».

På fritiden spiller Lars golf (han er fortsatt bedre enn Thomas), og han elsker å reise og oppleve nye ting. Batteriene lader han opp på “hytta på fjellet”, der han koser seg glugg.

Lars har jobbet med større kunder som blant annet Høyre, der han har gjennomført alt fra landsmøter, valgturneer og valgvaker, til mindre arrangement.

Lars Christian Lindstad
Partner / prosjektleder
Tlf +47 950 29 955
Mail: lars@leadevent.no

box-image

Line

Du hører ofte hvor Line er. Latteren og smilet sitter løst, og det er mye humor i denne dama. Line er blid, sosial og glad i folk, og hun får fort god kjemi med kundene.

Line brenner for jobben, og vil alltid strekke seg lenger enn langt for å innfri alle forventninger.

Der Lars er opptatt av «gadgets» og tekniske duppeditter, har Line sin styrke i de ekstra detaljene. Du kan regne med at hun legger sjela si i å løfte det visuelle uttrykket flere hakk, ved hjelp av dekor som belysning, planter og alt som faller under kategorien stæsj. Hun blir stadig observert med bilen full av grønne palmer, tepper og lysslynger, på vei til neste arrangement.

Tilbakemeldingene hun får, er at hun er god til å lytte til ønsker og behov, og skape gode løsninger i samarbeid med kundene.

Line startet sin karriere innenfor reiselivsbransjen. Etter noen år med å lage turer for backpackere, jobbet hun med å skreddersy reiseopplevelser for næringslivet. Den kompetansen har hun tatt med seg videre inn i eventbransjen. De siste 18 åra har hun vært prosjektleder med fokus på kongress, messer og event. Den lange og brede erfaringen gjør at Line kan ta hånd om alle deler av et arrangement.

Mens Lars og Thomas stadig vekk er å se på golfbanen, har Line hatt golfbagen på hylla en god stund. Inspirert av sine gode kolleger er hun nå preppa og klar for å børste støv av gamle kunster.

Line Kveldro Marthinsen
Prosjektleder
Tlf +47 930 95 777
Mail: line@leadevent.no

box-image

Vi vil gjøre det beste for din bedrift, og ditt arrangement. Snakk med oss i dag.

Kontakt oss

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer