Deres erfaring om de ansatte og bransjen, sammen med vår erfaring om arrangement og mennesker, vil skape en opplevelse som innfrir forventningene.

Mennesker virker best sammen og det er ikke tvil om at det finnes gode tiltak for å få dette til. Vi har gjennom flere år sett hva godt planlagte arrangementer kan gjøre for bedrifters arbeidsmiljø, motivasjon og måloppnåelse. For vi har fokus på dere. Vi vil at dere skal lykkes. Da lykkes vi.

box-image

Thomas

Thomas er en lun og god mann, som ved første øyekast nesten kan virke litt typisk A4. Etter noen sekunder så forstår man fort at det inntrykket er skivebom. Han er glad, sprudlende og ikke minst veldig enkel å samarbeide med. Han elsker å skape opplevelser, og får fortsatt gåsehud av å se mennesker reagere på den berømte “WOW-effekten”. For å få til dette så vet han å være nøye med detaljene. Når folk flest føler de har vært skikkelig kreative, så har Thomas en hjerne som løfter dette til nye høyder. Dette kombinert med en gjennomføringsevne, har skapt utallige opplevelser.

Han er glad i mennesker, og det spiller ingen rolle om de kommer fra små eller store bedrifter. Folk er folk. Og det er dem han vil skape opplevelser for.
Han har 10 års erfaring som prosjektleder i arrangementsbransjen, og som han pleier å si: “Når du er fra Nord-Norge så har du vært nødt til å være prosjektleder hele livet!”.
Thomas har bakgrunn fra restaurantbransjen, utdannet servitør og vinkelner. Han har blant annet jobbet på Bagatelle i Oslo. På fritiden “puffer” han litt golf og jobber hardt for å bli like god som Lars.

Thomas har skapt flere arrangementer for blant annet bedrifter som Telia og EVRY.

box-image

Lars

Lars er en godhjerta mann som bryr seg om folk. Samtidig er han veldig målbevisst og mener at all suksess ligger i detaljene. Noen kan tenke at han kan være litt for “normal” til å jobbe med arrangementer, men da kan man ikke akkurat kalle seg selv menneskekjenner. For han er ikke normal. Han er et oppkomme av ideer, en hund etter å lage opplevelser som overrasker, og er veldig nøye. Det er ikke sjokkerende at Lars er en gadget freak som elsker alt av duppe-ditter. Bare det ligner på duppe-ditter så begynner high-tech fingrene til Lars å klø. Han elsker å heve arrangementer teknisk, og vet at produksjonen ofte er forskjellen på hvilken smak man sitter igjen med etter arrangementet. Lars mener at alt lar seg gjennomføre, for god planlegging kan skape hva som helst. Derfor så jobber han hele tiden for å overgå bedrifters forventninger.

Lars har 15 års erfaring innenfor hotell-, restaurant- og kongressbransjen, med fagbrev som både kokk og servitør. Han har 14 års erfaring fra arrangementsbransjen som prosjektleder, salgssjef og som det som så kreativt kalles “kreativ sjel”.

På fritiden spiller Lars golf (ikke “puffer”), og han elsker å reise og oppleve nye ting. Når det er sagt så har han en batterilader for kropp og sjel som heter “hytta på fjellet”. Der koser han seg glugg.

Han har vært ansvarlig for større kunder som blant annet Høyre, og alt det de gjør fra Landsmøter og valgturneer, til mindre arrangement.

Vi vil gjøre det beste for din bedrift, og ditt arrangement. Snakk med oss i dag.

Kontakt oss

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer