Personvernerklæring

1) Hvem er behandlingsansvarlig?
Denne personvernerklæringen gjelder for Lead Event AS sine nettsteder.  Lead Event AS (org. no. 921 442 394) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettside,og av ansatte i Lead Event AS. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Lead Event AS.

2) Hva er formålet?
Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.
Informasjonen innhentes kun for å:
– ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester samt for å yte god kundeservice
– sende relevant informasjon
– få tilgang til våre produkter og tjenester

3) Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

4) Hvilke personopplysninger behandles?
Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse
Lead Event AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

5) Hvor hentes opplysningene fra?
Lead Event AS henter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider www.leadevent.no etter:
– utfylling av kontaktskjema
– ønske om å prøve et av våre produkter eller tjenester
– kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider / direkte
– påmelding til webinar og/eller kurs
– nedlasting av dokumenter fra våre nettsider
– påmelding til å motta nyhetsbrev eller blogg på e-post

6) Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Lead Event AS.
Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til noen av våre produkter eller tjenester.

7) Utleveres opplysningen til tredjeparter?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Lead Event AS bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Lead Event AS.

8) Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Informasjon innhentes gjennom skjemaer på www.leadevent.no som lagres i vårt CRM-system. Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte lars@leadevent.no eller når vi får opplysninger om endringer i arbeidsforholdet fra arbeidstaker eller arbeidsgiver.

9) Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldene personopplysningslov i Norge.
I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

10) Hvordan sikres opplysningene?
Ansatte i Lead Event AS har tilgang til selskapets CRM-System via personlig pålogging og har signert taushetserklæring i forhold til behandling av opplysninger som er registrert i systemet.
Dersom du mener at Lead Event AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

11) Kontaktinformasjon Lead Event AS.
Lead Event AS
Karihaugveien 89
1086 Oslo
Telefon: 95029955
Epost: lars@leadevent.no

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer