Vi er interessert i folk og bedrifter består nettopp av sånne som deg og meg.

Vi vil at du skal lykkes, og den viljen kombinert med vår kreativitet har skapt mange viktige ‘’moments’’ for bedrifter i Norge.
Her kan du lese om noen “moments” vi har skapt.

box-image

Würth Norge AS

Etter over 10 års samarbeid var det naturlig for oss i Würth å følge prosjektlederen vår over i eget og nyetablert selskap, Lead Event. Vi kunne rett og slett ikke gi slipp på relasjonen vi har bygd opp gjennom et langt og spennende samarbeid, som er bygd på forståelse for vår bedrift, kultur og verdier.

Det var med stor suksess vi i samarbeid med Lead Event gjennomførte vårt årlige Kick-Off med 600 ansatte i januar i år. Lead Event beviste at de er meget dyktige både i forkant, under og i etterkant av arrangementet. De er kreative, dyktige, diskrete, fleksible m.m., noe som vitner om mange års erfaring. De kjenner etter hvert Würth så godt at de er mer enn en artistformidler. I år var de også en rådgivende part for våre egne ansatte som skulle prestere fra scenen, og det føltes både trygt og nyttig.

Würth Norge AS stiller høye krav til våre samarbeidspartnere. Lead Event innfrir disse, og vi gleder oss allerede til neste arrangement. Trenger du eller din bedrift hjelp i forbindelse med et arrangement kan vi varmt anbefale Lead Event – du vil ikke angre!

 Liv Espen Mathiesen, Arrangementansvarlig, Würth Norge AS

box-image

Schjærven Gruppen

Den 8. februar brukte vi Lead Event på vår årsfest i Schjærven Gruppen. Tema var “gate-fest” og 115 personer ble med på en skikkelig fest i egne lokaler. Prosessen med planlegging og innspill til kveldens program, mat, underholdning og praktisk gjennomføring ble gjort på en proff og tillitsvekkende måte. Lead Event var hands-on og sørget for at hele kvelden gikk som planlagt. Vi har hatt mange firmafester, men denne toppet alle tidligere fester! Jeg kan på det varmeste anbefale Lead Event!

Ditlef M. Jacobsen, Director of Communications and HR

 

box-image

HLM19

Takk for at dere er de dere er!

Takk for at dere er så flinke, takk for at dere er så proffe, takk for at vi har et så utrolig åpent og godt samarbeid! Dere betyr mye mer enn vi klarer å sette pris på, så denne gangen tenkte jeg at jeg skulle rekke å sende en mail før dere ringer meg.

Dere gjør en forskjell, og betyr utrolig mye for gjennomføringen av Landsmøtet vårt.
Tusen takk for nok engang en strålende gjennomføring av Høyres Landsmøte, det gikk knirkefritt!!!

Landsmøte er krevende og da trenger vi proffe folk som dere!

Hanne Igland, Høyres Hovedorganisasjon

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer