box-image

Eventbyrå Oslo 

Ser du etter et eventbyrå som kan ta ditt arrangement til nye høyder? Da har du kommet til rett sted. Lead Event er et Oslo-basert eventbyrå med lang erfaring og med en god suksesshistorie. 

Vi sørger for at ditt arrangement blir akkurat slik du ønsker at det skal bli – pluss litt til! Vi kan bistå med alt fra rådgivning til gjennomføring. Ta kontakt idag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg og ditt event. 

Videre skal vi ta deg med gjennom hva hos Lead Event kan gjøre for deg. 

Rådgivning 

I rådgivningsprosessen besvarer vi alle dine spørsmål om hvordan arrangementet skal gjennomføres. Her vil vi kartlegge dine behov og ønsker, og komme med de beste rådene for at eventet skal bli vellykket. 

Vi er løsningsorienterte, og sørger derfor for at du får det akkurat som du vil. Sammen finner vi ut av hva som er viktig for akkurat ditt arrangement!

Vi er et eventbyrå som er opptatte av menneskene, og passer derfor på at alle dine ønsker blir hørt. 

Planlegging

For at et event skal bli så bra som mulig, er det mange elementer som skal tas høyde for. Dette er noe som vi har lang og bred erfaring med, og vi kan derfor bistå deg med å planlegge arrangementet til hver minste detalj. 

Når vi planlegger sammen, blir vi også observante på hva vi burde absolutt ha med og hva vi eventuelt kan kutte. En god planleggingsperiode gir deg fleksibilitet på selve eventet, slik at du vet akkurat hva du skal gjøre dersom noe uforventet dukker opp. 

Sammen setter vi sammen et vellykket arrangement som tilfredsstiller alle dine ønsker og behov på best mulig måte. 

Gjennomføring

På selve arrangementsdagen er vi selvfølgelig tilstede sammen med dyktige folk. Vi samarbeider med noen av de flinkeste folkene i bransjen, og passer på at eventet skal gå så sømløst som mulig.

Vi ønsker at arrangementet ditt skal være en suksess og en snakkis, og stiller med alt av utstyr og andre viktige elementer som skal til. 

Videre finner du noen elementer vi kan være behjelpelige med. 

Foredragsholdere

Gjennom mange års fartstid i bransjen, har vi skapt et bredt nettverk med foredragsholdere og konferansierer. Har du behov for en egnet programleder, kan vi finne den personen som passer best til dette. 

Vi har jobbet med mange dyktige foredragsholdere, og ved å bli bedre kjent med dine behov, kan vi finne den som passer ditt event best. 

Underholdning

Ønsker du underholdning til ditt arrangement, kan vårt evenbyrå i Oslo bistå med dette. På samme måte som at vi har et bredt nettverk av foredragsholdere og konferansierer, kan vi også finne artister eller andre underholdningsinnslag for et vellykket event. 

Musikk og underholdning kan være med på å sette prikken over i’en, og den rette artisten kan derfor være det ditt event trenger for å være komplett.

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan bistå ditt event her. 

Ulike typer events

Lead Event Oslo er et eventbyrå med lang erfaring når det kommer til gjennomføring og planlegging av alle typer events. Vi kan blant annet hjelpe deg med å arrangere:

  • Kick-off
  • Konferanser
  • Jubileum
  • Team building
  • Sommerfest
  • Festival
  • Julebord
  • Firmareiser

Vi kan sette sammen eller være en del av alle typer eventer, konferanser og arrangement, og skaffer deg akkurat det du behøver for at ditt arrangement skal bli best.

Les mer: Konferanser

Reiser

Lead Event er et fleksibelt eventbyrå. Med det mener vi at hverken lokasjon eller type event har noen betydning for oss – vi er nemlig behjelpelige med gjennomføring og planlegging uansett!

Ønsker du å ta arrangementet et annet sted, kan vi hjelpe deg med å gjennomføre og skreddersy arrangementer tilpasset reiser til andre byer og steder. Vi har opparbeidet oss et stort nettverk i mange land og byer, og kan derfor også sette deg i kontakt med flinke folk også utenlands. Les om oss på Google her!

Ta kontakt for mer informasjon! 

Kontakt oss

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi på best mulig måte kan gjennomføre ditt event. Vi holder alltid fokus på menneskene, og ønsker derfor også å lytte til dine behov. 

Les mer om våre tjenester her. 

Sammen kan vi arrangere et event gjestene dine sent vil glemme. Våre ansatte har tidligere erfaring med store selskap som Telia og Evry.

 

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer