box-image

Vi hjelper dere med å arrangere firmatur

Har du fått ansvaret for å arrangere årets firmatur? Med Lead Event på teamet kan du senke skuldrene og la oss bistå med planlegging og gjennomføring av turen. 

Kontakt oss

En fin måte å skape samhold og et godt sosialt miljø i bedriften, er å dra på tur med de ansatte. Her kan dere inkludere både faglig og sosialt innhold underveis. Slike turer er en fin måte å skape et godt arbeidsmiljø i bedriften på, men det er ganske tidkrevende å skulle sitte med hele dette ansvaret på egenhånd. Spesielt når andre arbeidsoppgaver kommer på løpende bånd ved siden av planleggingen. 

Lead Event er et eventbyrå i Oslo som jobber med å arrangere eventer som kick-off, konferanser, kurs, og mye mer. Dere kan med andre ord overlate hele firmaturen i våre hender. Vi har mange samarbeidspartnere og har erfaring med å arrangere alt fra julebord og sommerfester til konferanser og firmaturer. 

Vi sørger for både planlegging og gjennomføring av eventer og turer. Ta kontakt med oss for å finne ut hva vi kan hjelpe deg med!

Hva må dere tenke på når bedriften skal på tur?

Uansett hvem som står for planleggingen av en tur, er det som oftest en del ting man må huske på. Hvor skal dere dra, hvem skal være med, hvor lenge skal dere være på tur og hva skal dere gjøre? 

Alle disse spørsmålene og flere til må besvares for å ha en godt planlagt tur. Vi i Lead Event har mange års erfaring i eventbransjen og er mer enn klare for å arrangere en begivenhetsrik reise for dine ansatte. 

Vi planlegger alt til punkt og prikke, og sørger for at turen går på skinner. Skulle det mot formodning dukke opp noe uforutsett, kan du slappe helt av – vi er med og tar av oss dette, slik at du kan nyte reisen med resten av bedriften. 

6 ting som må avgjøres før dere reiser på tur

I forkant av turen må alt planlegges. Nedenfor kan du lese litt om de tingene som må komme på plass i løpet av planleggingsfasen. Ikke fortvil – vi hjelper dere i hele prosessen, med både rådgivning, planlegging og gjennomføring.

1. Budsjett

Før dere kan begynne å planlegge noe som helst, må dere vite hvor mye penger dere har til rådighet. Sørg for å få oversikt over budsjettet dere har for firmatur, og om turen er skattepliktig eller ikke

2. Når skal dere på firmatur? 

Tidspunktet for turen er også essensielt å avklare. Dette er viktig for å kunne planlegge turen i god tid, få bestilt alt som må bestilles og informere de ansatte om når turen skal gjennomføres. Da unngår man at turen plutselig dukker opp i kalenderen og at arbeid hoper seg opp.

3. Hvem skal være med?

Som om det ikke var nok å ha kontroll på pengesekken og avreisedato, må dere også vite hvor mange personer dere blir. Dette er avgjørende for planleggingen videre – både for transport, overnatting og aktiviteter, samt utnyttelse av budsjettet. 

4. Hvor skal dere dra?

Dere må også avgjøre hvor dere skal dra. Reisemålet legger føringer for flere ting som overnattingsmuligheter, aktiviteter og underholdning. 

Innenlands

Norge er et vakkert land, og det finnes utrolig mange destinasjoner som passer utmerket for firmatur. Enten dere vil holde dere midt i en av Norges flotte byer eller utforske fjell og fjorder. 

Utenlands

Om dere vil oppleve noe annet enn norsk kultur, kan dere legge turen utenfor Norges grenser. Har dere team i andre land, er det en perfekt mulighet for å besøke resten av organisasjonen. 

5. Transport og overnatting

Når dere har bestemt firmaturens reisemål, må transporten planlegges. Skal dere ta fly, buss eller tog, eller er det kanskje et annet fremkomstmiddel som er mer aktuelt? 

Hvor dere skal overnatte på turen er også viktig å huske på. Dette bør planlegges og bookes på forhånd slik at alle vet hvor overnatting er og hva de trenger å pakke. Skal dere for eksempel sove ute i lavvo, eller ta inn på hotell? 

6. Hva skal dere gjøre?

Vi mener at et arrangement ikke bare er et arrangement og at en tur ikke bare er en tur – det er en begivenhet der mennesker er sammen med hensikt. Nettopp derfor er hva dere skal gjøre av stor betydning. Vi hjelper dere med å skreddersy et passende program som både inkluderer faglig innhold og morsomme aktiviteter for sosialt samhold og teambuilding. 

Aktiviteter

Det skorter ikke på opplevelsene dere kan ha på firmatur, men det avhenger av hvor dere velger å reise, og antall personer. Vi anbefaler en kombinasjon av spennende opplevelser, underholdning og noe mer faglig. 

Faglig innhold

En firmatur skal ikke bare være fest og moro. Det er også viktig å få inn litt faglig påfyll slik at bedriften i sin helhet kan dra nytte av å sende ansatte på tur. Hva med workshops og caser eller konferanser og foredrag med personer i bransjen? Slik får dere kombinert faglige innslag samtidig som det sosiale miljøet er i fokus.

Teambuilding

Det viktigste i en bedrift er menneskene. Uten de vil ikke bedriften fungere eller eksistere, og det er viktig å legge et godt fundament for samarbeid og et hyggelig arbeidsmiljø. Nettopp derfor er teambuilding et viktig verktøy å benytte seg av. 

Her kan de ansatte bygge på hverandres styrker, støtte opp om og forbedre hverandres svakheter. De må lytte til hverandre og bidra i diskusjoner og oppgaveløsing.

Opplevelser og underholdning

Selv om det er viktig med det faglige aspektet og teambuilding er det også positivt at turen byr på spennende opplevelser og underholdning. Det er ønskelig at firmaturen både skal være en nyttig og morsom opplevelse. Alt fra stand-up show på kvelden til rafting, fjelltur eller eksepsjonelle matopplevelser er perfekte aktiviteter å fylle turen med. 

Skal dere arrangere firmatur?

Hvis dere skal arrangere bedriftstur hjelper vi dere mer enn gjerne. Vi sørger for at turen blir nøye planlagt og tilrettelagt. Når turen skal gjennomføres stiller vi opp og sørger for at dere får en uforglemmelig opplevelse, og sikrer at turen blir gjennomført på en så smidig måte som mulig.

Firmatur der de ansatte er i fokus

Det er menneskene som er grunnen til at en bedrift fungerer. Nettopp derfor fokuserer vi alltid på å skape arrangement med de ansatte i fokus. Det er de som skal delta på turen, oppleve og lære. 

Erfaringsmessig er den beste kombinasjonen at dere forteller oss om deres bedrift, ansatte og bransje. Vi kombinerer dette med vår kunnskap og erfaring om arrangement og eventer. Slik jobber vi for at firmaturen skal bedre arbeidsmiljø, motivasjon og inspirasjon blant de ansatte. 

Kontakt oss

Hvis dere ønsker hjelp med firmatur, kick-off, julebord eller andre eventer er det bare ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelige på e-post: post@leadevent.no og telefon: +47 47 70 70 25. Og har dere spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss – vi hjelper dere mer enn gjerne. 

Kontakt oss

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer