box-image

Event Oslo

Skal du arrangere et event for bedriften din? Ta kontakt med Lead Event i dag. Vi hjelper deg med å skape en uforglemmelig opplevelse!

Kontakt oss

Å planlegge og gjennomføre et bedriftsarrangement viser seg ofte å være mer jobb enn man skulle tro. For at arrangementet skal bli vellykket, er det viktig at alt fra servering til aktiviteter er nøye planlagt.

Vi i Lead Event kan hjelpe deg med hele prosessen fra idéer til planlegging og gjennomføring av arrangementet. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt arrangement. Sammen skaper vi et arrangement som passer perfekt til din bedrift!

Alle typer arrangementer

Kanskje har du en klar ide om hvordan arrangementet skal foregå, eller kanskje du trenger noen idéer og innspill? Her er noen av arrangementene vi kan hjelpe deg med:

Konferanser og kick-off

En kick-off eller konferanse er en perfekt anledning til å gi påfyll av kunnskap og motivasjon i tillegg til å styrke samholdet blant de ansatte. En konferanse trenger ikke å være kjedelig. Vi hjelper din bedrift med å skape en spennende konferanse som de ansatte blir inspirert av.

Vi kan også hjelpe deg med å arrangere fantastiske kick-offs som de ansatte sent vil glemme. Vi skreddersyr et program som passer til deres ønsker og bedriftskultur.
Firmatur

Enten du ser for deg en storslått reise med hele bedriften i utlandet eller en kortere firmatur, kan vi hjelpe deg. Vi har et stort nettverk både i Norge og utlandet.

Sommerfest og julebord

Sommerfest og julebord er to obligatoriske arrangementer i mange bedrifter, men planleggingen kan ta mye tid fra den daglige virksomheten. La oss ta oss av alt fra booking av lokaler til aktiviteter og underholdning.

Vi sørger for at arrangementet blir skreddersydd ut i fra deres ønsker. Vi har et stort nettverk med artister og konferansierer som tar ditt arrangement til neste nivå.

Dette er Lead Event

Vi i Lead Event brenner for å skape begivenheter som skaper glede, inspirasjon og motivasjon. Våre ansatte har lang fartstid i eventbransjen, og har blant annet hatt ansvar for arrangementer til store bedrifter som Telia, Wurth, Evry og Høyre.

Det betyr imidlertid ikke at vi kun tar på oss store oppdrag – vi har også bred erfaring med arrangementer for mindre bedrifter. Du trenger ikke nødvendigvis å ha en konkret idé om hvordan ditt arrangement skal se ut.

Vi gir deg råd og innspill ut i fra hva slags type arrangement dere skal holde og hva slags stemning dere ønsker å skape. Vi har også et stort nettverk av dyktige personer i underholdningsbransjen som bidrar til å skape «wow»-følelsen.

Vi sørger for at alt går på skinner!

Å arrangere en sommerfest, julebord eller en hel firmatur er en stor jobb. Overlat denne jobben til oss, så kan du være sikker på at arrangementet blir planlagt til punkt og prikke og at alt går etter planen.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt arrangement. Vi vet hva som skal til for at ditt arrangement skal bli en suksess!

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer