box-image

Kick-off

Skal du og din bedrift arrangere et spektakulært kick-off? Lead Event har lang erfaring i bransjen og setter prikken over i-en på ditt event.

Lead Event er et profesjonelt eventbyrå som kan bistå med alt fra planlegging til rådgivning av arrangementer som julebord, sommerfest, kick-off eller konferanse. 

Vi vet hva som skal til for at ditt arrangement skal bli vellykket! For oss er ikke et arrangement bare en sosial sammenkomst, men en stor begivenhet og opplevelse for gjestene. 

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hvordan vi sammen kan skape et arrangement som passer alle dine behov og ønsker. 

Les mer: Konferanser

Vi skaper et vellykket arrangement

Et kick-off defineres som et avspark eller som starten på noe nytt. Et slikt arrangement kan være med på å skape motivasjon og tilhørighet på arbeidsplassen, samt at det kan være en fin arena til å dele kunnskaper og nyttig informasjon. 

Mange bedrifter arrangerer et kick-off på starten av året eller etter sommeren, både for å samle kollegaer og for å gjøre seg klare til nok et spennende år. 

Vi ser også at mange bedrifter arrangerer kick-off i forbindelse med lanseringer av nye brands eller produkter. 

Uansett hvorfor du vil arrangere kick-off, kan vi hjelpe deg med alt fra planlegging til gjennomføring!

Arrangement med mennesker i fokus

Ønsker du et arrangement der alle mennesker er samlet med en felles hensikt, som for eksempel en kick-off, kan vi sammen utbedre strategier som sørger for at du lykkes. 

Vi har bred kompetanse og lang erfaring i bransjen og vet hva som skal til for at du og dine gjester blir fornøyde. 

Sammen skaper vi et arrangement med mennesker i fokus. Det vil si at vi legger alt til rette for at dine gjester skal trives og være en del av et event de vil huske lenge, enten det er et jobbarrangement, julebord eller sommerfest. Vi ønsker at festen din skal bli en ekte snakkis!

Vi mener at du fortjener et bra arrangement, og derfor gjør vi også alt vi kan for at det blir akkurat det.

Fra planlegging til gjennomføring

Når man skal arrangere et event med mange mennesker, er det mye å tenke på. Vi har lang erfaring og et godt øye for detaljer – vi vet hva som kreves for en god gjennomføring.

Vi er spesielt opptatt av å planlegge arrangementet ned til hver minste detalj. Dette gjør at man unngår uforutsette overraskelser og at arrangementet går sømløst for seg. 

På selve arrangementsdagen stiller vi opp med et sterkt team. Sammen med dere og dyktige folk fra bransjen setter vi opp lokalene og legger til rette for aktivitetene som skal foregå. 

Vi er også tilstede under selve arrangementet for å sikre at alt går som det skal. Skulle det oppstå en uforutsett situasjon, har vi ekspertisen og erfaringen som skal til for å løse dette raskt.

Hvem er vi?

Lead Event er et lite eventbyrå bestående av to omgjengelige karer med lang erfaring i bransjen. Begge sitter på en god og lang suksesshistorie. Våre tidligere erfaringer består blant annet av:

  • Prosjektlederskap
  • Salgssjef
  • Arrangementplanlegging for bedrifter som Telia og Evry
  • Fornøyde kunder
  • Bredt nettverk

Vi er glad i mennesker og gjør alltid vårt ytterste for at du også skal lykkes. 

Les mer: Eventbyrå Oslo

Kontakt oss i dag

Vil du være med på å skape noe stort og spennende? Kontakt oss for planlegging og gjennomføring av ditt arrangement. Vi vet hva som skal til for at arrangementet skal bli en populær begivenhet som de ansatte sent vil glemme.

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer