box-image

Konferanser

Lead Event Oslo kan bistå deg med å arrangere vellykkede konferanser som blir en snakkis resten av året. 

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har behov for hjelp med både gjennomføring og planlegging av konferanser og andre events. Med lang fartstid i bransjen, vet vi akkurat hva som skal til for at ditt arrangement blir en suksess.

Suksess starter med nøye planlegging

Lead Event kan bistå deg med planlegging og gjennomføring fra A-Å. Med vår lange erfaring, brede ekspertise og vårt engasjement, kan vi sammen sette sammen en konferanse som gjestene dine sent vil glemme. 

Vi hjelper deg med å planlegge alt til hver minste detalj slik at du kan stille forberedt når konferansedagen kommer. Da vil du være forberedt på eventuelle uforutsette hendelser, eller på hvordan hele dagen skal foregå. Vi vil også være tilstede på selve dagen, slik at vi kan rådgi deg så godt vi kan. 

En vellykket konferanse 

På selve arrangementsdagen er vi selvfølgelig tilstede sammen med dyktige folk. Vi samarbeider med noen av de flinkeste folkene i bransjen, og passer på at eventet skal gå så sømløst som mulig. 

Vi ønsker at arrangementet ditt skal være en suksess og en snakkis, og stiller med alt av utstyr og andre viktige elementer som skal til. 

Videre finner du noen elementer vi kan være behjelpelige med. 

Våre tjenester 

Lead Event er et eventbyrå med bred erfaring når det kommer til gjennomføring og planlegging av alle typer events, og da særlig konferanser. 

Vi kan blant annet bistå med:

  • Kick-off
  • Konferanser
  • Jubileum
  • Team building
  • Sommerfest
  • Festival
  • Julebord
  • Firmareiser

Vi vil gjøre det beste for deg og ditt arrangement. Velger du oss som din arrangør og partner, kan vi love at vi gjør alt vi kan for at ditt event skal bli en suksess. 

Les mer: Eventbyrå

Kontakt oss

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat om hvordan vi på best mulig måte kan gjennomføre din konferanse. 

Du kan stole på oss. Vi holder alltid fokus på menneskene, og ønsker derfor også å lytte til dine behov. 

Les mer om våre tjenester her. 

Sammen kan vi arrangere et event gjestene dine sent vil glemme. Våre ansatte har tidligere erfaring med store selskap som Telia og Evry.

 

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer