box-image

Konferanser

Lead Event Oslo kan bistå deg med å arrangere vellykkede konferanser som blir en snakkis resten av året.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har behov for hjelp med både gjennomføring og planlegging av konferanser og andre events. Med lang fartstid i bransjen, vet vi akkurat hva som skal til for at ditt arrangement blir en suksess.

Suksess starter med nøye planlegging

Lead Event kan bistå deg med planlegging og gjennomføring fra A-Å. Med vår lange erfaring, brede ekspertise og vårt engasjement, kan vi sammen sette sammen en begivenhet som gjestene dine sent vil glemme. 

Vi hjelper deg med å planlegge alt ned til hver minste detalj, slik at du stiller forberedt når dagen kommer. Dette hindrer uønskede overraskelser på selve dagen. Vi vil også være tilstede på selve dagen, slik at vi kan rådgi deg så godt vi kan. Vi har god erfaring med å tilpasse oss uforutsette situasjoner. 

Les mer: Eventbyrå

En vellykket konferanse 

På selve arrangementsdagen er vi selvfølgelig tilstede. Vi samarbeider med noen av de flinkeste folkene i bransjen, og passer på at eventet skal gå så sømløst som mulig. 

Vi ønsker at arrangementet ditt skal være en suksess og en snakkis. For å tilpasse oss akkurat dine behov stiller vi med alt av utstyr eller andre viktige elementer som er viktige. 

Videre finner du noen områder vi kan være behjelpelige med. 

Les mer: Kick-off

Våre tjenester 

Lead Event er et eventbyrå med bred erfaring når det kommer til gjennomføring og planlegging av alle typer events, og da særlig konferanser. 

Vi kan blant annet bistå med:

  • Kick-off
  • Konferanser
  • Jubileum
  • Team building
  • Sommerfest
  • Festival
  • Julebord
  • Firmareiser

Vi gjør vårt beste for deg og ditt arrangement. Velger du oss som din arrangør og partner, kan vi love at vi gjør alt vi kan for at ditt event skal bli en suksess. Vi legger vår stolthet i et vellykket arrangement. 

Les mer om våre tjenester her

Kontakt oss

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat om hvordan vi på best mulig måte kan gjennomføre din begivenhet. 

Du kan stole på oss. Vi holder alltid fokus på menneskene, og derfor lytter vi til dine behov og ønsker. Sammen kan vi arrangere et event gjestene dine sent vil glemme. Våre ansatte har tidligere erfaring med store selskap som Telia og Evry.

La oss hjelpe deg med ditt neste arrangement. Vi er eksperter på konferanser.

 

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer