box-image

Kick-off Oslo

Skal du og din bedrift arrangere et spektakulært kick-off? Lead Event har lang erfaring i bransjen og setter prikken over i’en på ditt event. 

Lead Event er et profesjonelt eventbyrå som bistår med alt fra planlegging til rådgivning og gjennomføring av arrangementer som julebord, sommerfest, kick-off og konferanse.

Vi vet hva som skal til for at ditt event skal bli vellykket! For oss er ikke et arrangement bare en sosial sammenkomst, men en stor begivenhet og opplevelse for gjestene. Det er mange ting som må være på plass, og det hjelper vi deg med.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hvordan vi sammen kan skape et arrangement som passer alle dine behov og ønsker. Vi arrangerer ikke bare kick-off i Oslo, men også i resten av landet eller i utlandet. 

Les mer: Konferanser

Kick-off – perfekt start på sesongen

Et kick-off defineres som et avspark eller som starten på noe nytt. Et slikt arrangement kan være med på å skape motivasjon og tilhørighet på arbeidsplassen, samt at det kan være en fin arena til å dele kunnskaper og nyttig informasjon. 

Markerer en fresh start

Mange bedrifter arrangerer et kick-off på starten av året eller etter sommeren, både for å samle kollegaer og for å gjøre seg klare til nok et spennende år eller ny sesong. Slik legger bedriften et godt grunnlag for at de ansatte starter den nye perioden med masse energi og ny giv.

Vi ser også at mange bedrifter arrangerer kick-off i forbindelse med lanseringer av nye brands eller produkter. 

Uansett anledning, er kick-off en super måte å skape engasjement blant de ansatte på og motivasjon i bedriften for perioden som kommer fremover.

Uavhengig av hvorfor du vil arrangere kick-off, kan vi hjelpe deg med alt fra planlegging til gjennomføring! 

teambuilding

Arrangement med mennesker i fokus

Ønsker du et arrangement der alle mennesker er samlet med en felles hensikt, som for eksempel kick-off, kan vi sammen utarbeide strategier som sørger for at eventet blir vellykket. 

Vi har bred kompetanse og lang erfaring i bransjen og vet hva som skal til for at du og dine gjester blir fornøyde. 

Sammen skaper vi et arrangement med mennesker i fokus. Det vil si at vi legger alt til rette for at dine gjester skal trives og være en del av et event de vil huske lenge, enten det er et jobbarrangement, julebord eller sommerfest. Vi ønsker at festen din skal bli en ekte snakkis!

Vi mener at dere fortjener et bra arrangement, og derfor gjør vi også alt vi kan for at det blir akkurat det. 

Fargerike vimpler som dekorasjon til Kick off

Fra planlegging til gjennomføring

Når man skal arrangere et event med mange mennesker, er det mye å tenke på. Vi har lang erfaring og et godt øye for detaljer – vi vet hva som kreves for en god gjennomføring, og hjelper dere gjennom hele prosessen.

Planlagt og tilrettelagt

Vi er spesielt opptatt av å planlegge arrangementet ned til hver minste detalj. Dette gjør at vi unngår uforutsette overraskelser og at arrangementet går sømløst for seg. 

Vi er til stede på den store dagen

På selve arrangementsdagen stiller vi opp med et sterkt team. Sammen med dere og dyktige folk fra bransjen rigger vi lokalene og legger til rette for aktivitetene som skal foregå. 

Vi er også tilstede under selve arrangementet for å sikre at alt går som det skal. Skulle det oppstå en uforutsett situasjon, har vi ekspertisen og erfaringen som skal til for å løse dette raskt. 

Hva slags kick off passer best for dine ansatte?

Vi i Lead Event har bred erfaring med å arrangere både store og små arrangementer. Hvis du tar kontakt med oss, kan vi hjelpe din bedrift med å arrangere et kick-off ut ifra deres ønsker. 

Dette må dere tenke på

Det er enkelte ting dere bør tenke på i forkant, som for eksempel: 

  • hvor i landet dere ønsker at arrangementet skal være
  • når dere ønsker at arrangementet skal gjennomføres
  • hvilke aktiviteter som passer best for deres bedrift
  • hva slags budsjett dere har

 

Det er mange faktorer som er viktig å ha på plass for at arrangementet skal bli en suksess. Etter vår erfaring har god mat og drikke, lokaler, underholdning og morsomme aktiviteter mye å si. 

Fyrverkeri

Derfor bør deres bedrift arrangere kick-off

Det er mange gode grunner til å invitere de ansatte til en hyggelig sammenkomst. Nedenfor kan du lese noen gode grunner for å arrangere kick-off.

Godt arbeidsmiljø

Et godt arbeidsmiljø er svært viktig for de fleste på en arbeidsplass. I 2019 viste en undersøkelse utført av bemanningsbyrået Randstad at for mange arbeidstakere er til og med arbeidsmiljø viktigere enn lønn

Det er mye som kan gjøres for å skape eller opprettholde et godt arbeidsmiljø, og en av de morsomste måtene dere kan gjøre det på er å arrangere kick-off. 

Motivasjon

Et slikt arrangement er en perfekt anledning til å gi de ansatte ny motivasjon, faglig påfyll og skape bedre samhold. Et vellykket kick-off gir medarbeiderne morsomme minner å snakke om i ettertid.

Jobbgode

Kick-off er også en attraktiv ansattfordel som virker motiverende for de som vil søke på jobb hos dere. 

Folkehav av mennesker på konsert

Dette er Lead Event

Lead Event er et lite eventbyrå bestående av to omgjengelige karer med lang erfaring i bransjen. Begge sitter på en god og lang suksesshistorie. Våre tidligere erfaringer består blant annet av:

  • Prosjektlederskap
  • Salgssjef
  • Arrangementplanlegging for bedrifter som Telia og Evry
  • Fornøyde kunder
  • Bredt nettverk

Vi er glad i mennesker og gjør alltid vårt ytterste for at du også skal lykkes. 

Les mer: Eventbyrå Oslo

Vi skaper et vellykket arrangement

I tillegg til å arrangere kick-off kan vi hjelpe dere med planlegging og gjennomføring av flere ulike bedriftsarrangementer som konferanser, firmaturer, sommerfester og julebord. Uansett hvor mange personer dere blir sørger vi for at det blir et arrangement dere sent vil glemme. 

Vi hjelper dere med å skape spennende events

Vil du være med på å skape noe stort og spennende? Kontakt oss for planlegging og gjennomføring av ditt arrangement. Vi kan arrangere kick-off i Oslo, resten av landet eller til og med i utlandet. 

Vi vet hva som skal til for at arrangementet skal bli en populær begivenhet som de ansatte sent vil glemme.

Ta kontakt med oss i dag 

Vi er tilgjengelige på e-post: post@leadevent.no, telefon:  +47 47 70 70 25 eller kontakt oss gjennom skjemaet nedenfor. Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt arrangement. Vi hjelper deg gjerne!

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer