box-image

Kick-off 

Skal du og din bedrift arrangere et spektakulært kick-off?  Lead Event er et profesjonelt eventbyrå som kan bistå med alt fra arrangementplanlegging til rådgivning.

Ta kontakt

Vi vet hva som skal til for at ditt arrangement skal bli vellykket! For oss er ikke et arrangement et arrangement, men en stor hendelse eller begivenhet.  Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hvordan vi sammen kan sette sammen et kick-off som passer alle dine behov og ønsker. 

Et vellykket kick off

Et kick-off defineres som et avspark eller som starten på noe nytt. Et slikt arrangement kan være med på å skape motivasjon, tilhørighet samt at man kan dele kunnskaper og nyttig informasjon. 

Mange bedrifter arrangerer et avsparksarrangement i starten av året eller etter sommeren for å samle kollegaer og for å gjøre seg klare til nok et spennende år. Vi ser også at mange bedrifter arrangerer arrangement i forbindelse med lanseringer av nye brands eller produkter. 

Uansett grunn til hvorfor du skal arrangere et kick-off, hjelper vi deg med alt fra planlegging til gjennomføring!

Arrangement med mennesker i fokus

Ønsker du et arrangement der alle mennesker er der sammen med en hensikt, kan vi sammen utbedre strategier som sørger for at du lykkes. Vi har bred kompetanse og lang erfaring i bransjen, og vet hva som skal til for at du og dine gjester blir fornøyde. 

Sammen skaper vi arrangement med mennesker i fokus. Det vil si at vi legger alt til rette for at dine gjester skal trives og være en del av et event de vil huske lenge, enten det er kick-off, julebord eller sommerfest. Vi ønsker at festen din skal bli en ekte snakkis!

Vi mener at du fortjener et arrangement som vi vet vil bli bra, og derfor gjør vi også alt vi kan for at det blir akkurat det.

Hvem er vi?

Lead Event er et lite eventbyrå bestående to omgjengelige karer med lang erfaring i bransjen, og som begge sitter en god og lang suksesshistorie. Våre tidligere erfaringer består blant annet av:

  • Prosjektlederskap
  • Salgssjef
  • Arrangementplanlegging for bedrifter som Telia og Evry
  • Fornøyde kunder
  • Bredt nettverk

Vi er glad i mennesker, og gjør alltid vårt ytterste for at du også skal lykkes.

Les mer: Eventbyrå Oslo

Ta kontakt

Vil du være med på å skape noe stort og spennende? Kontakt oss for planlegging og gjennomføring av kick-off. Vi vet hva som skal til for at ditt arrangement skal bli en populær begivenhet for alle sammen.

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer